Nas imaxes do resumo dos últimos días en Florencia vedes que a inmersión cultural levounos a preparar un menú italiano completo con antipasti, primi piatti e dessert. O chef, Fabrizio, ensinounos todo o proceso de elaboración da pasta, neste caso ravioli, tamén fixemos un entrante de 'pomodori', queixo e outras verduras e tiramisú. Puidemos comprobar como as aulas nos axudaron a entender moito mellor o italiano e a poder comunicarnos con construccións sinxelas. Pola tarde aproveitamos para visitar o museo dos Uffici e ver ao vivo obras que temos explicado en clase tantas veces: A primavera e o nacemento de Venus de Botticelli, e de outros autores como Giotto, Tiziano, Rafael, Da Vinci, Caravaggio... E o cadro de Artemisia Gentileschi que caeu este ano nas ABAU en historia da arte!
xoves, 13 de xullo de 2023
Subscribirse a:
Publicar comentarios (Atom)
-
Fin da nosa estadía en Dinan. O venres foi o noso último día no colexio Roger-Vercel. Consideramos que foi unha experiencia profesional e cu...
-
Sábado 4 de maio : Para comezar a nosa viaxe saímos do aeroporto de Alvedro da Coruña ás 13:45 cara a Madrid. Logo de comer atropeladamente ...
-
Excelente acollida do Direttore da Riserva Naturale Regionale Lago di Posta Fibreno, Antonio Lecce ás profesoras de Erasmus + en Italia d...
Ningún comentario:
Publicar un comentario