mércores, 20 de decembro de 2023
Tarento
Fomos á Masseria del Duca, onde nos contaron a tráxica historia de Ciro Annicchiaric (Papa Ciro). Tamén na Masseria nos deron unha degustación de distintos queixos e ensináronnos a facer "giuncata", un tipo de queixo, logo vimos a súa produción de aceite de oliva e ovos.
Pola tarde visitamos Grottaglie, onde tivemos a honra de que Simone Mirto, arqueólogo e coñecedor do significado do "pumo", fose o noso guía. Nesta vila fomos a un obradoiro de cerámica onde fixemos unhas cuncas e Simone nos ensinou unha parte da localidade.
Subscribirse a:
Publicar comentarios (Atom)
-
CURSO DE FORMACIÓN EN AZORES: “Outdoor Education - Sustainable education activities for health and environmental awareness” Finaliza o progr...
-
Sábado 4 de maio : Para comezar a nosa viaxe saímos do aeroporto de Alvedro da Coruña ás 13:45 cara a Madrid. Logo de comer atropeladamente ...
Ningún comentario:
Publicar un comentario